درمانی با گلاب غیر خوراکی وجود دارد که کاملاً سالم است، بدون عوارض جانبی یا خطرات پنهان.
همانطور که از نام آن پیداست، گلاب مایعی است که از گلبرگ های گل رز به دست می آید. پردازش این مایع مستلزم تقطیر گلبرگ های گل رز با بخار یا خیساندن آنها در آب است. این فرآیند قرن ها پیش در ایران باستان (ایران کنونی) آغاز شد.
در قرون قبل، ایرانیان این مایع منحصر به فرد را با له کردن گلبرگ ها و تقطیر با بخار آنها برای بیرون کشیدن اسانس آنها به دست می آوردند.
مایع به جا مانده از این فرآیند چیزی است که به عنوان گلاب شناخته می شود. یک فرآیند جایگزین (و مستقیم تر) شامل خیساندن گلبرگ های رز در آب داغ برای به دست آوردن مایع است.
با افزایش محبوبیت گلاب در خاورمیانه و جنوب آسیا، مردم چیزهای زیادی برای انجام آن در آشپزخانه پیدا کردند.
امروزه می توانید از گلاب با ادویه هایی مانند یاس، هل و زعفران استفاده کنید. همچنین با آجیل هایی مانند نارگیل، پسته و بادام یا مرکباتی مانند پرتقال و لیمو بسیار خوب می شود.
شما همچنین می توانید آن را به غذاهای مختلف برنج، چای و انبوهی از غذاهای لذیذ دیگر اضافه کنید.
خوشبختانه استفاده از گلاب در ظروف بسیار آسان است. با این حال، به دلیل ماهیت بسیار قوی، تنها مقدار کمی از آن تمام چیزی است که شما نیاز دارید.
علاوه بر کاربردهای متعدد گلاب در آشپزی ، فواید سلامتی متعددی نیز دارد. در اینجا به برخی از آنها اشاره می کنیم:
گلاب به دلیل خواص درمانی آن محبوب است. برای تسکین گلودرد می توانید کمی از آن را به نوشیدنی های مورد علاقه خود اضافه کنید. همچنین می توانید از آن برای کمک به پیشگیری و درمان بسیاری از عفونت ها استفاده کنید.
بسیاری بر این باورند که گلاب همچنین دارای خواص تسکین دهنده استرس است که می تواند شما را آرام کند و به شما کمک کند تا آرام شوید.
گلاب در انواع مختلفی وجود دارد. یکی از آنها گلاب دمشق است که سرشار از مواد معدنی ضروری، ویتامین های ارزشمند و آنتی اکسیدان است.