زیره سبز خشک باعث تقویت حافظه می شود

شایان ذکر است که زیره سبز خشک یکی از محبوب ترین ادویه ها در آشپزخانه های سرتاسر جهان است، گیاهی است که ارتفاع آن بیش از 50 سانتی متر نیست و بوی بسیار خاصی دارد و طعمی تلخ دارد.

اگرچه امروزه برای مصارف آشپزی شناخته شده است، اما در زمان های قدیم به دلایل خوراکی و دارویی کشت می شد.

از خانواده کرفس، جعفری و رازیانه است، چتری است و طبق گزارشات اولین کشتزارها در نواحی سوریه یا مصر اتفاق افتاده است، بعدها استفاده از زیره به روم و یونان و بعداً به قرن بیستم رسید.

زیره

نکاتی در مورد مصرف زیره سبز:

استفاده از آن در ظروف بسیار نفاخ برای مقابله با اثرات بد توصیه می شود.

می توان آن را به صورت غلات تهیه کرد، اما بهتر است از آسیاب شده در غذا استفاده شود زیرا طعم آن بسیار تند است.

از دانه های آن می توان برای دم کرده استفاده کرد.

می توان از آن برای تهیه پماد استفاده کرد.

در غذاهایی مانند گازپاچو اسپانیایی، گوشت قرمز، سوسیس، کرم های گیاهی، سوپ، حبوبات یا سبزیجات، بوقلمون یا مرغ و حتی طعم دهنده نان استفاده می شود.

اگرچه برای سلامتی بسیار مفید است، اما مقدار زیره را که در غذای خود استفاده می کنید به دقت اندازه گیری کنید، طعم آن می تواند از بقیه پیشی بگیرد، اگر می خواهید بدون فدا کردن وعده های غذایی خود خواص آن را به دست آورید، بهتر است از آن در چای استفاده کنید.

زیره چاشنی است که به خورش ها و سس هایی مانند کاری اضافه می شود، اما همچنین یک گیاه دارویی است که هضم غذا را تسهیل می کند و به جلوگیری از گاز، کاهش تری گلیسیرید یا کاهش وزن و سایر کاربردها کمک می کند.