سس پاپریکا برای گوشت کبابی تابستانی بسیار عالی است، برای گوشت قرمز مناسب است.
سس پاپریکا برای کسانی که طعم تند را دوست دارند با خرد کردن جعفری و فلفل و سپس اضافه کردن یک شیشه ماست و یک قاشق چایخوری پاپریکا تهیه می شود.
فلفل ها را تمیز کنید؛ سپس آنها را خیلی ریز خرد کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
یک قاشق مرباخوری پاپریکا را با شراب قرمز در یک کاسه مخلوط کنید.
نمک و فلفل بزنید و در آخر فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید: سس آماده است.
پاپریکا ادویه ای است که از آسیاب کردن انواع مختلف فلفل یا فلفل چیلی خشک (پاپریکا شیرین یا تند) به دست می آید.
این ادویه اغلب در آشپزخانه مانند زعفران برای رنگ و طعم دادن به غذاها استفاده می شود.
در میان کشورهای مختلف که از آن برای تهیه غذاهای معمولی استفاده می کنند، مجارستان با گولش معروفش که نوعی خورش گوشت گاو با طعم پاپریکا و زیره است، نام برده می شود.
با پاپریکا نیز می توان سس تهیه کرد.
به تهمره مراکشی فکر کنید که چاشنی تهیه شده از پاپریکا و روغن است.
ما نیز در دستور زیر مواد و طرز تهیه سس پاپریکا را در اختیار شما قرار می دهیم.
تخم مرغ ها را بجوشانید و بگذارید خنک شوند و پوست آن ها را بگیرید.
فقط زرده ها را بردارید و در ظرفی بریزید. آنها را با شاخک های چنگال خرد کنید و سپس با یک قاشق خردل، یک قاشق آبلیمو، نصف قاشق چایخوری پاپریکا و خامه مخلوط کنید. با کمی نمک و یک عدد فلفل مزه دار کنید.
خوب مخلوط کنید، در قایق آب خوری ریخته و سرو کنید.
پیاز و سیر را جداگانه خرد کنید. فلفل ها را با جدا کردن ساقه سبز، دانه ها و قسمت های سفید آن تمیز کنید، سپس به قطعات کوچک برش دهید.
پیاز را در روغن تفت دهید، سپس سیر و فلفل را اضافه کنید.
آنها را روی حرارت زیاد بپزید و در صورت لزوم آب اضافه کنید. نمک و کمی پودر فلفل قرمز و پاپریکا دودی اضافه کنید.
فلفل ها را بپزید تا نرم شوند اما نگذارید ته آن خیلی خشک شود.
همه چیز را داخل لیوان همزن بریزید، جعفری و شکر خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدستی به دست آید.
به شیشه منتقل کنید و در یخچال نگهداری کنید. از آن گرم یا در دمای اتاق لذت ببرید.