ترشی خانگی لیته یاعث درمان سر درد های میگیرنی می شود

همانطور که می دانید ترشی خانگی لیته یکی از انواع ترشی ها می باشد که ممکن است مورد علاقه همه نباشد.

این دستور غذای ترشی بادمجان ایتالیایی (melanzane sott’olio) در میان بسیاری از خانواده‌های ایتالیایی-آمریکایی به‌عنوان پایه اصلی غذا است. 

به عنوان غذای جانبی در کنار سبزیجات و به طور سنتی سرد سرو می شود.

هنگامی که از فروشگاه های تخصصی ایتالیا بازدید می کنید، اغلب شیشه های کوچک بادمجان ترشی را خواهید دید که به قیمت گزافی فروخته می شوند.

این بسیار ارزان تر است که خودتان یک دسته کامل درست کنید، و همچنین واقعاً آسان (و سرگرم کننده) است!

بادمجان مورد علاقه من برای استفاده برای این بانچان بادمجان چینی یا ژاپنی است. 

ترشی

با پوست نازک، گوشت متراکم و این واقعیت که دانه های نسبتا کمی دارند، برای خیساندن سس خوش طعم بدون تبدیل شدن به ماس ایده آل هستند. 

این نوع بادمجان ها برشته شده هم خوشمزه هستند، بنابراین تصمیم گرفتم با اشاره به هالمونی، این کلاسیک تابستانی را با اول تفت دادن بادمجان، کمی دود دادن به غذا و سپس در یک عسل مرینیت کنم.

سس کنجد که حاوی مقدار زیادی فانک خوش طعم از سس ماهی و دونجانگ و اسیدی روشن از سرکه سفید مقطر است.

برای تهیه این گجی نامول، بادمجان ها را با کمی روغن تفت دهید تا کاملا نرم شوند. 

پس از خنک شدن، می توانید بادمجان را با دستان خود به نوارهای بلند درآورید و در ماریناد قرار دهید. 

سپس، تنها کاری که باید انجام دهید این است که ماریناد را به آرامی روی نوارها با دست ماساژ دهید.

به طوری که تکه های بزرگتر بادمجان شکل خود را حفظ کند، در حالی که قطعات کوچکتر با سس ذوب شوند تا بافت کرمی شبیه بابا گانوش به بانچان بدهد.

ترشی خانگی لیته را می توان از قبل درست کرد و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کرد.