مصرف سویا در سال 1401 به چندین تن رسیده است

همانطور که می دانید سویا در سال 1401 یکی از بزرگترین تامین کننده اصلی پروتئین گیاهی و روغن نباتی در جهان بوده است.

دانه های سویا به طور متوسط ​​حاوی 37-42 درصد پروتئین، 19-22 درصد روغن و تا 30 درصد کربوهیدرات هستند.

با توجه به ترکیب اسید آمینه، پروتئین سویا نزدیک به پروتئین تخم مرغ است و روغن آن به راحتی قابل هضم است و حاوی اسیدهای چرب است که توسط بدن حیوانات و انسان تولید نمی شود.

پروتئین سویا به عنوان با کیفیت ترین و ارزان ترین راه حل برای مشکل کمبود پروتئین در جهان شناخته می شود.

ناتالیا والریونا گراسیمووا، متخصص تغذیه و پزشک طب ضد پیری در کلینیک ضد پیری عنصر پنجم، می گوید: «نمی توانید سویا را یک طرفه و صرفاً به عنوان منبع اسیدهای آمینه در نظر بگیرید.

این محصول حاوی خواص شگفت انگیز ایزوفلاون ها جنیستئین و دایدزین است.

سویا

این مواد در خود گیاه از جوانه زدن بذرها جلوگیری می کند و در بدن انسان از رشد غیر طبیعی سلول جلوگیری می کند و از ایجاد تومورهای بدخیم، بیماری های آلرژیک و فرآیندهای خودایمنی جلوگیری می کند.

با این وجود، یک مگس در پماد در بشکه سویا وجود دارد. تا سال 2009، 91 درصد از سویاهای کشت شده در ایالات متحده اصلاح ژنتیکی شده بودند.

علیرغم اینکه مضرات محصولات تراریخته ثابت نشده است، مردم از ثمرات مهندسی ژنتیک می ترسند و محصولاتی را با علامت “غیر تراریخته” ترجیح می دهند.

در روسیه، تولید و واردات سویای تراریخته ممنوع است.

با این وجود، هیچ کس از محصولات وارداتی حاوی اجزای تراریخته در امان نیست.

علاوه بر مضرات سویای تراریخته، مردم نگران تعدادی از سوالاتی هستند که متخصصان تغذیه به ما پاسخ دادند.

آسیایی ها در طول تاریخ سویا را بدون آسیب رساندن به سلامت خود مصرف کرده اند. اروپایی ها فقط بر این محصول مسلط هستند.

به طور قطع می توان گفت که هم گیاهخواران و هم گوشت خواران نژادهای مختلف نباید رژیم غذایی خود را محدود کنند و به طیف باریکی از غذاها ترجیح دهند.